Egy szóra

Gondolkodjunk kritikusan. És ez nem imperatívusz, hanem kérés.

Friss topikok

Címkék

Angyalföld hangja

2012.10.27. 21:12 KHA

Úgy tűnik, hogy a Magyar Szocialista Pártnak manapság egyetlen vezető politikusa van, aki legalább megkísérel rájátszani a párt nevében megbúvó, letűnt ideológiára. Legalábbis a web 2.0-es kommunikációban mindenképp. Szanyi Tibor, a kapitány ismét nyeregben van, és vasöklével oda üt, ahova köll.

Szanyi rulez.bmp

Bizonyára nem Bajnai Gordonra, Oszkó Péterre vagy Felcsuti Péterre utalt szavaival. Nem is az IMF kormánypropagandába kúszó diktátumaira. Nem, a sötétben bujkáló neokon/neolib burzsuj-bérencekre, ami azért mégiscsak nagyobb halmaz, mint az előbbiekben felsorolt uraké.

A kérdés csak az, hogy mikor lájkolja Szanyi bejegyzését Tamás Gáspár Miklós és bontanak közösen zászlót egy pincesörözőben a jó öreg ideológia mellett, amit már megszoktak az emberek.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszora.blog.hu/api/trackback/id/tr634873853

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.29. 09:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása